Designa dina egna kläder på nätet

Designa dina egna kläder på nätet

Har du någonsin haft en idé för en cool T-shirt eller tröja? Har du någonsin velat ha på dig något som inte var tillgängligt? Vill du tjäna pengar på att designa kläder?

Då är den här artikeln för dig. Den här artikeln visar dig de bästa platserna på nätet som gör att du kan designa egna kläder, t.ex. hattar, skjortor, anpassade blöjor, etc. och sedan köpa eller sälja den. Den här artikeln visar hur du lägger extra pengar i fickan för dina egna unika idéer.

Och det bästa av allt Det är gratis!

Top Platser för Apparel Design Online

  1. Den första webbplatsen (och min personliga favorit) är Spreadshirt.

Spreadshirt tillåter användare att skriva ut i en mängd olika alternativ, inklusive glöd i mörkret, rhinestones, flex och objekt skickas inom 24 timmar. Du kan få betalt av paypal eller checka. De kommer att ge dig ett gratis butiksfront, och de har ansetts ha den bästa kvaliteten utskrift. Öppna din egen gratis online T-shirt butik idag!

  1. Den andra webbplatsen är Cafepress

Cafepress är en av de mest populära designen av dina egna saker webbplatser. De har stor fördel med sökmotorerna. I teorin Detta gör det möjligt för dina skapelser att ranka högre när de söks tillåter dig att öppna en gratis butik också.

  1. Den tredje webbplatsen är Zazzle

Zazzle är den hemsida som jag har haft mest framgång med. Jag tenderar att skapa roliga och funky skjortor, och det verkar som om de är stora säljare på Zazzle. Du har möjlighet att öppna många fria butiker på Zazzle. Det här är så att varje butik har ett anpassat tema för din skapade kläder.

Varje webbplats har sina fördelar och nackdelar. Jag rekommenderar att prova alla tre. Du borde kunna hitta länkarna till dessa webbplatser på denna webbsida. De har alla unika egenskaper för dem, och vissa kommer att passa din smak mer än andra. Känn dig fri att bläddra!

Det bästa tipset jag kan ge dig för att lyckas med att designa kläder på nätet och sedan sälja dem till vinst skulle vara att vara kreativ och utforma så mycket du kan. Spendera inte för mycket tid på ett projekt för att det ska vara en dud. Du vet aldrig riktigt vad som kommer att bli framgångsrikt, och det är bättre att ha många kokkärl i elden.

Strategier för en framgångsrik designbutik

För att lyckas med en online designbutik, måste andra människor köpa dina design. Detta innebär att du måste tillgodose massorna, samtidigt som du fortfarande erbjuder något annat än andra mönster där ute.

Den bästa strategin för att lyckas är att hitta det du vet bäst och använda det. Vad är det att du älskar att göra det du tycker är att förklara för andra människor? Vad det än är det finns flera sätt att använda det för att tjäna pengar.

I mitt fall gillar jag fotboll. Så jag designar saker kring ett ämne som jag vet att en anständig mängd mönster består av:

  • NCAA Fotboll (Mascots, Skola Fight Songs, Team Colors med Funny Sayings)
  • Roliga fotbollsordningar
  • Berömda NFL-citat

Och dessa kategorier är bara några av de underkategorier jag har. Alla ämnen du är intresserad av kommer att ha en enorm mängd material för dig att använda. Bara brainstorm och var inte rädd för att misslyckas. Det kan ta lite tid innan du börjar tjäna snabba pengar på det, men om du fokuserar på det, är det ingen tvekan om att du ska tjäna pengar. Lycka till och låt mig veta om jag kan hjälpa till.