Kläder från JACK & JONES

Kläder från JACK & JONES

JACK & JONES är ett klädesmärke som erbjuder mode av hög kvalitet för unga män och ägs av företaget Bestseller. Butikerna är idag över 1000 till antalet och finns spridda över 38 länder. Dessutom säljs deras kläder i massor av andra butiker i hela världen, bland annat den svenska, välrenommerade nätbutiken 2trendy som ständigt håller koll på det senaste modet för män. Det renodlade danska denimföretaget JACK & JONES startade 1990 och än idag är jeans deras huvudsakliga produkt. Företagets målsättning är att förstärka de traditionella jeansens profil – både genom att vårda dess historia och genom att revolutionera och vidareutveckla plagget. Idag erbjuder JACK & JONES dock så mycket mer än bara jeans och med sju undervarumärken har du numera möjlighet att skapa en komplett garderob med stilar som är såväl manliga som varierande. Oavsett vilken stil eller vilket tillfälle det gäller kan märket servera dig med outfits som är garanterat trendiga och av god kvalitet – streetwear, avslappnat eller elegant? Jackor, skjortor, tröjor, t-shirts, jeans? JACK & JONES erbjuder dig kläderna du söker till bästa möjliga pris!

I resterande del av denna artikel kommer vi att presentera de sju undermärkena som är skapade av JACK & JONES.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING

Under detta märke skapas jeansplagg med historisk förankring. Kläderna är inspirerade av 1900-talets karakteristiska trender för män och lägger mycket fokus på detaljer. Samtidigt som historien får liv i JACK & JONES VINTAGE CLOTHING ingår alltid element av nyskapande i plaggen. Här hittar du plagg som känns både moderiktiga och som gamla vänner.

PREMIUM by JACK & JONES

PREMIUM by JACK & JONES är märket för män som är ute efter eleganta plagg. Inom detta märke finner du trendigt skräddarsydda och praktfulla kläder till vardagen. Här ligger fokus på rena profiler, snygga detaljer samt tyger av högsta kvalitet. Är du ute efter ett märke som kan kombinera modern minimalism med klassisk elegans har du hittat rätt märke!

ORIGINALS by JACK & JONES

Med ursprung i jeansmodet och med nya inslag av streetkultur skapas märket ORIGINALS by JACK & JONES. Huvudfokus för detta märke ligger på begäret efter det kreativa och individuella uttrycket hos ungdomskulturen och stilen uppnås med hjälp av handritade bilder. Här har du enkla och stilrena plagg som är gjorda för att bäras varje dag.

CORE by JACK & JONES

I det här märket hittar du en streetlook med nyanser av sport. I CORE by JACK & JONES hittar du snygga och distinkta kläder som på samma gång utstrålar en avslappnad stil som för tankarna till storstaden. Här blandas vilt rena linjer och enfärgat med kontraster, grafik och motiv och loggor som får folk att vända sig om.

JACK & JONES TECH

JACK & JONES TECH står för multifunktionellt fritidsmode och föddes ur vad som beskrivs som mötet mellan avancerade fritidskläder och avslappnat mode. Detta märke erbjuder dig som aktiv man funktionella fritidskläder som är såväl smidiga som sköna. Här hittar du kläder som är specialanpassade för såväl träning som strandhäng och du kan dessutom hitta trendiga streetkläder som bär TECH som märke.

JACK & JONES INTELLIGENCE

Här är det innovation inom jeansmodet som gäller. JACK & JONES INTELLIGENCE målsättning är att skapa mer prisvärda jeanskläder med högre tillgänglighet. Man designar plaggen med hög aktning för klassisk denim och produktionen sker med den nyaste tekniken i samarbete med branschens största företag.

JACK & JONES FOOTWEAR

Det här beskrivs som ett livsstillsvarumärke, som tillverkar personliga skor för modemedvetna män. Det spelar ingen roll om du är ute efter sneakers, canvasskor med snörning eller finskor, JACK & JONES FOOTWEAR skapar skorna. Tänk dig en sammansmältning mellan populärkultur och klassiskt skohantverk, så har du detta märke på dina fötter. Även här kan du märka av JACK & JONES rötter i jeanstraditionen i stadkanter och små diskreta detaljer.