Kläder som smickrar figuren

Kläder som smickrar figuren

De kläder som enkla och bekväma att bära brukar ofta vara långärmade, kortärmat eller armlöst. Du kanske vill ha en topp eller tunika som gör att du ser strålande vacker ut i sommarsolen? Sikta på att köp något som slutar vid svanken och börjar precis vid rumpan, så att det svävar så där härligt precis vid ryggslutet. Här kan du även välja vad för typ av topp du vill åt, om det ska vara något som är lite mera snävt eller något som fladdrar mer och har en fläktande effekt. Du brukar kunna välja mellan en söt urringning eller båtringning eller liknande.

Detaljerna

När du är ute efter ett sommarplagg eller något som inspirerar till sommar på vinterkanten så bör du tänka på detaljerna, alltså det som ser till att ge ett grymt helhetsintryck. tänk över vad för typ du vill förmedla med din klädsel och vilken trend du själv vill sätta, är det något som är elegant och lite försiktigt diskret eller är det tufft och färgstarkt? I och med detta är det viktigt att du tänker över vad du inte vill ha med ditt plagg, så som att något sitter för hårt åt eller bara skapar en obehagskänsla. Om du väljer något som fladdrar och har de detaljer du är ute efter så bör du tittare närmre och se vilka alternativ du har, kanske är det den där somriga kjolen som du så långe drömt om? PÅ nätet hittar du ett brett utbud av alla olika sorters kjolar du kan tänka dig, klicka här för att kolla in ett exempel. Det finns många butiker likt denna som erbjuder fräcka kjolar och klänningar.

Tänk skräddarsytt när du plötsligt står med en mage som inte riktigt passar till den eller de topparna som du har valt ut. Det kan vara bra att fokusera på bysten och hur du känner att kläderna sitter där, och gå för något som har en insnitt eller liknande.

Vill du fokusera på ett visst område kan du alltid välja något som har intrikat snörning upptill, då det brukar leda uppmärksamheten med sig, om det nu är en tunika eller topp vi pratar om.

Användarvänligt

Även om man lätt snöar in på sommaren och vilka plagg som funkar just då, är det alltid bra att köpa kläder som kan bäras större delen av året och då är det viktigt att man tänker på material eller hur kläderna är designade. Chiffong är ett härligt material som funkar på sommaren och som kan användas som något på våren och hösten med en tillhörande tunika eller liknande. Du kan så klart kombinera som du vill, men tänk på att tex linne och liknande går ihop med mycket annat och du kan använda halsdukar eller scars för att ge ett snyggt helhetsintryck, helt enligt egen stil.

Kjolen är en klassiker hos många och det är lättförståeligt. När du klär dig i kjol su ustrålar du en viss femininet och är oftast skön att ha på sig i och med rysligheten. Samtidigt har man ofta många olika färger och mönster att välja balnd när man ska köpa sig en kjol, tack vare det kan du enkelt skapa dig en egen personlig look som representerar vem du är. Vad som är så bra med kjolen är att den går att använda till så många olika tillfällen, oavsett om det är uppstyrt, findmiddag eller bjudning, till en kväll på stan med vännerna eller en avkopplande dag på stranden.

Outfit

Står du med en inbjudan i handen och tänker festa till det på kvällen så kan en festligare variant av kjolen vara ett bra val, till detta så kombinerar du ett par snygga skor, förslagsvis högklackat och läckra smycken. På så sätt kommer du att känna dig redo för en kväll på stan eller en tur in i sommarnatten. Tänker du framåt in på kvällen så kan det vara skönt att ha med sig jacka eller liknande som lätt kan bli ett komplement och som skyddar dig mot kvällskylan.

Casual look gäller när du ska på stan över dagen eller ska ut och äta en bit mat med dina tjejkompisar. Då kan du alltid svira om till en casual kjol med lättare detaljer. Låt din outlook spegla ditt humör och klä dig i vackra, fräscha färger om du nu känner dig som det. Vill du vara mer reserverad men ändå känna dig cool och säker så varför inte välja något i mörkblå eller annan blå färg som speglar ett självsäkert lugn. Kombinera med en kofta som är antingen hängandes över axlarna eller liknande.

En avslutande stil kan vara att klä sig praktiskt, elegant men samtidigt avslappnat. En solig dag mitt i sommaren kan innebära att du hoppar i din enkla glamorösa minikjol och använder den precis så som den är. Sen kan du själv avgöra om du vill strosa på stan eller glida ner på stranden med dina vänner. Med den fria passformen så kommer du alltid att känna dig fri och bekväm. Du slipper rätta till och forma dina kläder och kan känna välbehag dagen igenom. Som vi tidigare nämnde kan du välja kjolar, minikjolar och alla typer av kjolar i mängder med material, så varför inte testa något luftigt tyg som är svalkande skönt mot huden. Sen är det bara ett par heta solbrillor som blir som kronan på verket.

 

Kjolar & Klänningar – Ett säkert kort

En av de större anledningarna till att jjust klänningar går hem för så många är att de lämpar sig just för att använda större delena av årets alla dagar. Det du behöver tänka på är material och modell så att det är anpassat efter vilken tid på året du vill bära klänninge.

Under sommarhalvåret kan det vara skönt att bära något i silke som är enkelt och lätt och som svalkar dig i sommarvärmen och håller dig fräsch. Om du känner att du brukar fylla en klänning och inte har mycket plats över brukar många vanligtvis ha större storlekar på kläder föredra de mer generösa storlekarna, så som plussize. Allt för att man inte ska känna sig obekväm och har något som skaver och irriterar. Genom att välja en klänning så utgör du basen av din outfit och efter du gjort detta val kan du gå vidare och kombinera med smycken, väskor, sjalar och annat för att skapa en egen stil. Det sista är att dra på sig högklackat och se till att läppstiftet sitter där det skall.