Musikvideoinspelning

Musikvideoinspelning

Förrförra helgen körde vi på musikvideoinspelning för Gaéls nya låt som släpps framöver. Grym låt, av en grym kille!  Tack för ett fint samarbete Gaél!  <3

Det var en rolig helg som bjöd på många skratt och härliga karaktärer.

Under lördagens inspelning hade vi två arhärliga grabbar varav ena agerade statist i videon, de kör på sitt företag Delwar Group, ett företag som gör allt ifrån design, till marknadsföring. Inspirerande då de verkade kunna allt och lite till, roliga som fan! Jag skrattade massor med dom, bra då det blev en relativt lång dag.

Inspelningens bästa överaskning var såklart att en kompis jag känner sen innan jobbade som stylist under inspelningen, sjukt roligt att jobba med honom, Jonathan Escobar Valencia, så härlig, och kan verkligen sin grej.

Under söndagen hade vi en skådespelare som heter Marall Nasiri med oss, som just nu är med i en FANTASTISK uppsättning på dramaten som heter; ”Ungefär lika med”. Ett sant nöje att jobba ihop med henne.

Simon Jung som som är hjärnan bakom själva videon har verkligen gjort ett grymt jobb! Videon kommer bli råtung!

Hela teamet var en härlig sammansättning av kompetenta och sköna personer, som jag garanterat skulle skulle rekommendera andra att jobba ihop med.

Jag stod för hår och makeup även denna gång.

Ha en finfin vecka, kram!

Isabelle Bellange